Shopping Informations

Per sa dite mberrin porosia tek une?

Ne rastin kur produkti ose produktet e zgjedhura prej jush eshte gjendje, porosia niset brenda 24 oresh dhe vjen tek ju per 1-3 dite nga momenti i nisjes.

A jane te gjithe numrat gjendje?

Ne shumicen e rasteve, po. Ju mund te shikoni statusin per cdo numer duke e zgjedhur numrin qe deshironi ne faqen e produktit. Ne disa raste te vecanta, sistemi ju njofton se mund te duhen 3-4 dite qe numri i zgjedhur te jete gjendje dhe jeni te lire te zgjidhni nese doni te vazhdoni me porosine.

Si mund te paguaj?

Per momentin te gjitha pagesat behen cash tek korrieri ne momentin qe merrni porosine.

A do paguaj transport?

Jo, transporti eshte falas.

Cfare ndodh nese nuk me pershtatet numri ose produkti nuk ishte ashtu sic e mendoj?

Produktet e blera mund te nderrohen per nje periudhe prej 10 ditesh nga momenti i blerjes.
Ne kete rast duhet te kontaktoni me ne, per te kerkuar ndryshimin e produktit. Korrieri do te vije ne adrese per ta terhequr. Ne momentin qe Leonarch merr produktin mbrapsht, ben verifikimin nese ai eshte ne gjendje te rregullt (eshte i pademtuar dhe i paperdorur). Ne kete moment do ju kontaktojme perseri per te bere porosine e nderrimit.

Kujdes: te gjitha shpenzimet e transportit ne rastin e nderrimit, mbulohen nga klienti. Vlera e transportit kushton 600 leke (300 leke per kthimin e produktit te pare tek ne dhe 300 leke per marrjen e produktit te ri.)